Τζον Φαν'τ Σιπ: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί»

«Δεν είμαστε μία ομάδα στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Τζον Φαν'τ Σιπ.

Τζον Φαν'τ Σιπ: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ μίλησε για τον φιλικό αγώνα με την Ονδούρα και την αναμέτρηση με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Ολλανδός τεχνικός της εθνικής ομάδας, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε και στις επιλογές του.

-Τι περιμένετε να δείτε από την ομάδα σας και τι να περιμένουν να δουν οι Έλληνες φίλαθλοι από την Εθνική Ελλάδος;

«Δεν ξέρουμε τόσο πολλά για την Ονδούρα. Έχουμε δει κάποια παιχνίδια όπως με τη Λευκορωσία. Θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και αντίθετα με την Ισπανία θα έχουμε εμείς παραπάνω την μπάλα. Αυτό θέλουμε για το παιχνίδι με την Ονδούρα όπως και με τη Γεωργία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι».

-Ποια απόφασή σας οδήγησε να καλέσετε τον Αλεξανδρόπουλο στην εθνική ομάδα;

«Ο Αλεξανδρόπουλος είναι νέος ποδοσφαιριστής είχε κάνει καλά βήματα τον καλέσαμε γιατί έχουμε ένα πρόβλημα τραυματισμού με τον Πέλκα. Έπρεπε να υπάρχει εναλλακτική λύση ενόψει των δύο αγώνων και πιθανότατα να παίξει στο αυριανό παιχνίδι».

-Εχουμε δει την εθνική επί θητείας σας να φέρνει καλά αποτελέσματα με καλούς αντιπάλους και ίσως λιγότερο καλά αποτελέσματα με λιγότερο καλούς αντιπάλους. Γιατί συμβαίνει αυτό αν συμμερίζεστε αυτή την άποψη και ποιο είναι το στοιχείο που θα δώσει σταθερότητα στην ομάδα σας;

«Δεν συμφωνώ με αυτή τη διαπίστωση παίξαμε με τη Σλοβενία και με το Κόσοβο και είχαμε καλά αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν αδύνατες ομάδες. Να μην ξεχνάμε και πού ήταν η εθνική και πού είναι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Δεν είμαστε μία ομάδα που είμαστε στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης. Έίμαστε στην 50η θέση. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας