Διασώθηκε ο Ρέαμπτσιουκ από το «ναυάγιο» της Μολδαβίας

Η Μολδαβία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν.

Διασώθηκε ο Ρέαμπτσιουκ από το «ναυάγιο» της Μολδαβίας

Το βράδυ της Πέμπτης (25/3) δεν έγινε μόνο το παιχνίδι της Εθνκής μας απέναντι στην Ισπανία στην Γρανάδα. Αγωνίστηκε ακόμη ένας ερυθρόλευκος, πλην των Φορτούνη, Μασούρα και Μπουχαλάκη.

Ο λόγος για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έπαιξε με τη φανέλα της Μολδαβίας κόντρα στα Νησιά Φερόε στο Κισινάου.

Τελικό σκορ 1-1, με τους Μολδαβούς να ισοφαρίζονται στο 83’ και να χάνουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μία νίκη έπειτα από 18 παιχνίδια! Τελευταία τους νίκη ήταν στις 8 Ιουνίου 2019 με 1-0 επί της Ανδόρας. Από τότε μετρούν 15 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Βασικός στο χθεσινό 1-1 έπαιξε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν παρά το γκολ που δέχτηκαν τα Νησιά Φερόε.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε σχηματισμό 3-4-3 και έπαιξε σε όλη την αριστερή πλευρά, όπως είχε κάνει δηλαδή και στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και στο πρόσφατο ματς με τον Άρη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρουν οι Μολδαβοί, ο Ρέαμπτσιουκ είχε σημαντική συμβολή στις επιθετικές προσπάθειες της Εθνικής του ομάδας, καθώς οι περισσότερες απόπειρες έγιναν από τα αριστερά.

Το κακό για τον άσο του Ολυμπιακού είναι ότι δεν κατάφερε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα να πάρει τη νίκη και να σταματήσει ένα πολύ κακό σερί που «τρέχει» εδώ και δύο χρόνια.