Ενσωματώνεται στην εθνική ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο κεφάλι και από αύριο (27/3) θα είναι στην προπόνηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη

Ενσωματώνεται στην εθνική ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναμένεται από αύριο (27/3) να επιστρέψει στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο κεφάλι του.

Την Παρασκευή (26/3) το μεσημέρι ο αμυντικός της Νόριτς, όπως αναμενόταν, μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε με προορισμό την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε το Σάββατο (27/3) να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Τζονι Φαν Σιπ για το φιλικό της Κυριακής (28/3) με την Ονδούρα, αλλά και για το παιχνίδι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη Γεωργία (31/3).

Ο Γιαννούλης είχε χτυπήσει στο κεφάλι στο τελευταίο ματς της Νόριτς και έγινε αλλαγή. Συνεπώς έπρεπε να μείνει για κάποιες μέρες εκτός προπονήσεων και για αυτό έχασε το ματς με τους Ισπανούς.

Από τη στιγμή που όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές όμως ο Γιαννούλης έχει το δικαίωμα να παίξει στα δύο ματς που ακολουθούν.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι ενισχυμένο καθώς πλην του Αλεξανδρόπουλου που κλήθηκε την Παρασκευή (26/3) το πρωί και ο Δημήτρης Γιαννούλης θα είναι στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού.