«Η Νότιγχαμ βλέπει τον Ντρέγκερ»

Για σοβαρό ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ κάνουν λόγο οι Άγγλοι μετά και την εξαιρετική του εμφάνιση με την εθνική ομάδα της Τυνησίας.

«Η Νότιγχαμ βλέπει τον Ντρέγκερ»

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ είναι εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό, αφού μονίμως βρίσκεται στην εξέδρα και δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Τυνήσιος μπακ, ωστόσο, παραμένει βασικό στέλεχος στην εθνική ομάδα της Τυνησίας.

Στο παιχνίδι με τη Λιβύη ήταν και πάλι στην αρχική ενδεκάδα και μάλιστα πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του (το άλλο το έβαλε ο Μεριά). Στην πατρίδα του στάζουν μέλι για τον Ντρέγκερ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν παίζει στον Ολυμπιακό έδειξε να βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Αυτό το γκολ του Μοχάμεντ Ντρέγκερ έφερε στην επιφάνεια ξανά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ενόψει καλοκαιριού.

Εδώ και καιρό υπάρχει φήμη σύμφωνα με την οποία ο 24χρονος μπακ των "ερυθρόλευκων" έχει μπει στο… στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με το αγγλικό κλαμπ είναι γνωστές λόγω της κοινής ιδιοκτησίας και από τη στιγμή που σκόραρε αυτό το σενάριο φούντωσε ξανά.

Στην Αγγλία υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Νότιγχαμ Φόρεστ ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Οι Άγγλοι στέκονται στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παίζει στον Ολυμπιακό και υπογραμμίζουν ότι είναι βασικός με την εθνική ομάδα της Τυνησίας.