Εθνική ομάδα: Κλήθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε από τον Τζον Φαν’τ Σιπ για τα ματς της Εθνικής Ομάδας, με Ονδούρα και Γεωργία.

Εθνική ομάδα: Κλήθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος του Παναθηναϊκού, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών για τα παιχνίδια με Ονδούρα και Γεωργία.

Για πρώτη φορά κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό, Τζον Φαν’ τ Σιπ, ο μέσος του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε για το φιλικό με την Ονδούρα στις 28/3 στο γήπεδο της Τούμπας αλλά και για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ του 2022 με αντίπαλο τη Γεωργία και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού κλήθηκε από τον Τζον φαν Σιπ, για πρώτη φορά στην Ανδρών, καθώς μέχρι πρότινος αποτελούσε βασικό κομμάτι όλων των μικρών εθνικών. Να σημειώσουμε πως την Πέμπτη ήταν βασικός στο 0-0 της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων με αντίπαλο την Κύπρο.

Άλλες υποχρεώσεις δεν έχουν ελπίδες τις επόμενες μέρες και έτσι ο Ολλανδός προπονητής τον πήρε στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών για να έχει μία επιπλέον λύση για τη μεσαία γραμμή αλλά και να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Ονδούρα.

"Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Τζον Φαν΄τ Σχιπ κάλεσε στην Εθνική Ομάδα, ενόψει των αγώνων με την Ονδούρα (φιλικός) και τη Γεωργία (προκριματικά ΠΚ) στο γήπεδο της Τούμπας, τον Σωτήρη Αλεξνδρόπουλο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής στη Θεσσαλονίκη", αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΕΠΟ.