Ίνιγκο Μαρτίνεθ: «Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό»

Ο αμυντικός της Ισπανίας Ίνιγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στη φάση του πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Εθνικής Ομάδας. Ο Μαρτίνεθ που μάρκαρε αντιαθλητικά τον Μασούρα υποστήριξε πως δεν υπάρχει πέναλτι!

Ίνιγκο Μαρτίνεθ: «Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό»

Ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ, υποστήριξε ότι αν υπήρχε το VAR δεν θα είχε καταλογιστεί το πέναλτι που έκανε στον Γιώργο Μασούρα και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τάσος Μπακασέτας για να ισοφαρίσει (1-1) η Ελλάδα κόντρα στην Ισπανία.

«Το πέναλτι ήταν... κλειδί για την ισοπαλία. Το πληρώσαμε ακριβά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι μια στιγμιαία φάση. Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι διεκδικίσιμη μπαλιά και δεν μπορώ να σταματήσω. Προσπαθώ να πάρω το πόδι. Ο αντίπαλος έπεσε στο έδαφος. Το παράξενο είναι ότι το σφύριξε στα έξι δευτερόλεπτα», υποστήριξε ο διεθνής Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρασε στη θέση του Ράμος στο β’ ημίχρονο.

«Στο γήπεδο όπως το είδα, δεν μου φάνηκε πέναλτι. Με το VAR αυτό δεν δίνεται από μακριά. Ξέραμε ότι η Ελλάδα θα κλειστεί. Είχαν ξεκάθαρο αμυντικό σκεπτικό. Αυτή η εθνική δεν άξιζε την ισοπαλία. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», τόνισε από την πλευρά του ο Γιορέντε.