Οκκάς: «Είχαμε τη δύναμη και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό»

Ευχαριστημένος από την ισοπαλία της Κύπρου με την Ελλάδα (0-0) για τα προκριματικά του Euro U21 παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ομάδας από τη Μεγαλόνησο, Γιάννης Οκκάς.

Οκκάς: «Είχαμε τη δύναμη και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό»

Οι Ελπίδες της Κύπρου πήραν την ισοπαλία από την Ελλάδα (0-0), στην πρεμιέρα των αγώνων του 4ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 του 2021-23 και ο Γιάννης Οκκάς δεν θα μπορούσε παρά να εμφανιστεί ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του συγκροτήματος της Μεγαλονήσου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» δήλωσε τα παρακάτω:

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Υπήρχε μεγάλη θέληση για θετικό ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας για να φτάσουμε και σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Ελλάδα, που δημιούργησε τις ευκαιρίες της και μας πίεσε στο τέλος, είχαμε τη δύναμη και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό που θα βοηθήσει στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας».