Γκούμας: «Θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Γκούμας, δήλωσε μετά το φινάλε του αγώνα με την Κύπρο (0-0) για τα προκριματικά του Euro 2021-23 ότι η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της και θα δουλέψει.

Γκούμας: «Θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Γκούμας, στάθηκε σε δύο σημεία στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με την Κύπρο (0-0) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του συγκροτήματος της Μεγαλονήσου στην 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23 και ο ομοσπονδιακός προπονητής απέδωσε το αποτέλεσμα στην έλλειψη ομοιογένειας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στην αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες.

Αναλυτικά ο Γκούμας δήλωσε τα εξής:

«Στο πρώτο μέρος ήταν εμφανής η έλλειψη ομοιογένειας της ομάδας μας, πράγμα που είναι φυσιολογικό και ως έναν βαθμό το περιμέναμε, καθώς τα παιδιά αυτά είναι μαζί μόλις τρεις ημέρες. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αισθητά και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη νίκη, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αφού είμαστε ακόμη στην αρχή. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε».