Βασικός με τη Γουινέα ο Καμαρά

Όλα καλά με τον Μαντί Καμαρά που αποδείχτηκε ότι δεν του προκάλεσε σοβαρή ζημιά το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Βασικός με τη Γουινέα ο Καμαρά

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη ο Μαντί Καμαρά έπαιξε για το πολύ δύο λεπτά τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Σε αυτό το μικρό διάστημα, ωστόσο πρόλαβε να δεχτεί μία κλοτσιά στη αριστερή ποδοκνημική και να πρηστεί το πόδι του.

Υπήρχε έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα με πρησμένο το πόδι. Την ίδια ώρα και στην εθνική Γουινέας ανησυχούσαν για τον παίκτη και αν θα μπορούσε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με το Μάλι.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον Μαντί Καμαρά και έτσι είναι στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης με το Μάλι. Το θετικό της ιστορίας είναι ότι το χτύπημα που δέχτηκε δεν του προκάλεσε μεγάλη ζημιά και ο ποδοσφαιριστής παίζει κανονικά με την εθνική του ομάδα.

Πρόκειται άλλωστε για έναν πολύ κομβικό ποδοσφαιριστή για τη Γουινέα, ο οποίος έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της. Από τη στιγμή που το πρήξιμο στην αριστερή του ποδοκνημική υποχώρησε ο Καμαρά πήρε κανονικά θέση στην αρχική ενδεκάδα της Γουινέας.