Μήνυμα Ρεχάγκελ προς τους Έλληνες: «Ελλάδα, η χώρα όπου έζησα 9 εκπληκτικά χρόνια!» (vid)

Ο Ότο Ρεχάγκελ απηύθυνε μήνυμα προς τους Έλληνες για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τι είπε στα ελληνικά ο παλιός εκλέκτορας της Εθνικής!

Μήνυμα Ρεχάγκελ προς τους Έλληνες: «Ελλάδα, η χώρα όπου έζησα 9 εκπληκτικά χρόνια!» (vid)

Ο παλιός Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική μας ομάδα, δεν ξέχασε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μέσω βίντεο, ο Ότο Ρεχάγκελ απηύθυνε μήνυμα προς όλους τους Έλληνες, επισημαίνοντας την αγάπη του για τη χώρα μας, ενώ στο ξεκίνημα του μηνύματός του μίλησε και ελληνικά!

Αναλυτικά το μήνυμα του Ότο Ρεχάγκελ:

«Αγαπητοί μου φίλοι, Έλληνες. Οι πιο θερμές ευχές μου για την εθνική σας επέτειο. Συγχαίρω την Ελλάδα για την 200η επέτειο της Επανάστασης.

Η Ελλάδα, η χώρα που έζησα 9 εκπληκτικά χρόνια, η χώρα που γνώρισα και ο κόσμος που συνάντησα με έφεραν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και τη διαχρονική φιλία με τη Γερμανία.

Οι σχέσεις των χωρών μας πάνε πολύ πίσω στο χρόνο. Ο μεγάλος μας ποιητής Σίλλερ, για παράδειγμα έγραψε: 'Και ο ήλιος του Ομήρου, κοίτα, μας χαμογελά'. Με αυτά τα λόγια στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους Έλληνες».».