Οι σκέψεις του Φαν τ' Σιπ για την ενδεκάδα της Ελλάδας

Ο Τζον Φαν τ' Σιπ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία.

Οι σκέψεις του Φαν τ' Σιπ για την ενδεκάδα της Ελλάδας

Το πρωί της Τετάρτης η αποστολής της εθνικής ομάδας αναχωρεί για τη Γρανάδα όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. Η προετοιμασία της Ελλάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με προπόνηση που έγινε στο ξενοδοχείο, διότι λόγω της κακοκαιρίας κρίθηκε σκόπιμο να μη βγουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Ο Τζον Φαν τ' Σιπ γι' αυτό το παιχνίδι δεν έχει στη διάθεση του τον Γιαννούλη, αλλά κάποιο άλλο πρόβλημα δεν προέκυψε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Ολλανδός προπονητής δεν έδειξε ξεκάθαρα τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για την αρχική ενδεκάδα.

Ωστόσο έχει δημιουργηθεί μία εικόνα σύμφωνα με όσα έχει δουλέψει. Συγκεκριμένα ο Βλαχοδήμος αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας είναι φαβορί να ξεκινήσει ο Ανδρούτσος και τον Τσιμίκα να παίζει αριστερά. Στα στόπερ αναμένεται να αγωνιστούν οι Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά στα χαφ Ζέκα και Μπουχαλάκης έχουν τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ο Μπακασέτας αναμένεται να είναι το τρίτο χαφ και στα άκρα της επίθεσης από τη μία πλευρά θα ξεκινήσει ο Λημνιός και από την άλλη η θέση παίζεται ανάμεσα σε Φορτούνη και Μασούρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Γιακουμάκης.

Πάντως θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μάνταλος, ενώ πολύ πιθανό είναι να δούμε τον Σβάρνα αντί του Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας.