Γαλλία: Μήνυμα Ντεπάι σε Μακρόν για να παίξει με Ολλανδία

Ο Μέμφις Ντεπάι απηύθυνε έκκληση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter στον Εμανουέλ Μακρόν να του επιτραπεί να εκπροσωπήσει την Ολλανδία παρά τους υγειονομικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στη Γαλλία.

Γαλλία: Μήνυμα Ντεπάι σε Μακρόν για να παίξει με Ολλανδία

Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός της Λιόν, Μέμφις Ντεπάι, χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο twitter για να απευθυνθεί στη γαλλική κυβέρνηση, προκειμένου να του επιτραπεί να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας του, στις προκριματικές αναμετρήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Οι υγειονομικοί περιορισμοί που ισχύουν στη Γαλλία απαγορεύουν τα ταξίδια από κατοίκους σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δύο από τα τρία παιχνίδια της Ολλανδίας, είναι στην Τουρκία και το Γιβραλτάρ, χώρες που δεν ανήκουν στην ΕΕ.

Η άλλη συνάντηση της Ολλανδίας θα είναι εντός έδρας ενάντια στη Λετονία, η μόνη στην οποία θα μπορεί να συμμετάσχει ο Ντεπάι.

Στην ίδια δημοσίευση, ο παίκτης της Λιόν, επισημαίνει τη διαφορά μεταχείρισης στην οποία υποβάλλεται, καθώς αρκετοί παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα έχουν κληθεί στην εθνική Γαλλίας, για τους αγώνες με το Καζακστάν και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, χώρες που επίσης δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.