Η Φένλο ανακοίνωσε την (νέα) κλήση του Γιακουμάκη στην Εθνική Ελλάδος!

Η Φένλο έκανε γνωστό ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης περιλαμβάνεται, εκ νέου στις κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σιπ για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και το φιλικό με την Ονδούρα.

Η Φένλο ανακοίνωσε την (νέα) κλήση του Γιακουμάκη στην Εθνική Ελλάδος!

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους εκλεκτούς του για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας κόντρα σε Ισπανία και Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, αλλά και την φιλική αναμέτρηση με την Ονδούρα, αλλά τουλάχιστον μια επό τις επιλογές του την ...μαρτύρησε η Φένλο ανακοινώνοντας ότι Ολλανδός εκλέκτορας κάλεσε (ξανά) τον Γιώργο Γιακουμάκη!

Όχι ότι υπήρχε αμφιβολία ότι θα κληθεί ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie (26 γκολ σε ισάριθμα ματς) αλλά για το τυπικό του πράγματος.

H «γαλανόλευκη» ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στις 25 Μαρτίου, αντιμετωπίζοντας την Ισπανία, στη Γρανάδα, ακολουθεί φιλικό στην Τούμπα στις 28 Μαρτίου με την Ονδούρα, ενώ στις 31 Μαρτίου στο ίδιο γήπεδο θα υποδεχθεί τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Όπως έκανε γνωστό η Φένλο με ανακοίνωσή της, ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού και την Δευτέρα (22/3) θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Ο Γιακουμάκης έχει κάνει ήδη τρεις εμφανίσεις με το εθνόσημο σκοράροντας και ένα γκολ στο φιλικό με την Κύπρο στις 11 Νοεμβρίου.

Φυσικά, ο 26χρονος στράικερ εξαργυρώνει τις τρομερές εμφανίσεις στην Ολλανδία κι όλοι ελπίζουν να τις συνεχίσει και με το εθνόσημο στο στήθος.