Εθνική Γερμανίας: Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Λεβ

Ο Γιόακιμ Λεβ θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας μετά την ολοκλήρωση του φετινού Euro και ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα  των υποψήφιων διαδόχων του.

Εθνική Γερμανίας: Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Λεβ

Η «εποχή Λεβ» στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, οδεύει προς το τέλος της, καθώς ο έμπειρος τεχνικός θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες την γερμανική ομοσπονδία, βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση του διαδόχου του και ήδη «κυκλοφορούν» τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του 61χρονου Λεβ, είναι ο Χάνσι Φλικ, ο οποίος εντυπωσιάζει με το έργο του στην Μπάγερν Μονάχου.

Καθοριστικός παράγοντας για το μέλλον του 56χρονου προπονητή στους Βαυαρούς, θεωρείται η ασυμφωνία απόψεων με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, στοιχείο που ίσως αποδειχθεί καταλυτικό.

Όσον αφορά στους άλλους υποψήφιους, ο Γιούργκεν Κλοπ έθεσε ήδη εαυτόν «εκτός κάδρου», ενώ ο Ραλφ Ράνγκνικ πιθανότατα θα απαντούσε καταφατικά σε σχετική πρόταση από την ομοσπονδία.