Σουηδία: Μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στον δρόμο της Ελλάδας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο προπονητής της Σουηδίας Γιαν Άντερσον με αφορμή την κλήρωση για τα Προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ ανέφερε πως η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Εθνική είναι σε καλό δρόμο…

Σουηδία: Μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στον δρόμο της Ελλάδας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Η κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 έφερε στον δρόμο της Εθνικής ομάδας τις Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσοβο και είναι αυξημένες οι πιθανότητες να βρεθεί απέναντι στην «γαλανόλευκη», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη φανέλα της σκανδιναβικής ομάδας.

Ο Ζλάταν είχε ασκήσει κριτική στον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Γιάν Άντερσον, ωστόσο φαίνεται πως έχει βρεθεί σημείο επαφής και οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να τα βρουν.

Ο Άντερσον με αφορμή την κλήρωση για τα Προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ ρωτήθηκε για την συνάντηση του με τον «Ίμπρα» στο Μιλάνο και ανέφερε πως η επιστροφή του στην Εθνική είναι σε καλό δρόμο…

«Καθήκον μου είναι να φέρνω παίκτες που θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από αυτούς που διαθέτουμε. Εάν υπάρχει τέτοια πιθανότητα θα πρέπει να την εξετάσω. Καθίσαμε με τον Ζλάταν και θελήσαμε να λύσουμε όλα τα θέματα. Είχαμε έναν καλό διάλογο και θα μιλήσουμε ξανά».