Τζον Φαν’τ Σιπ: «Να ξεκουραστώ και να αναρρώσω» (pic)

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Τζον Φαντ’ Σιπ ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του με ένα ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Τζον Φαν’τ Σιπ: «Να ξεκουραστώ και να αναρρώσω» (pic)

Για την κατάσταση της υγείας του ενημέρωσε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής ομάδας ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως είναι καλά κι έχει μόνο κάποια ελαφριά συμπτώματα. Αυτό που χρειάζεται τώρα ο κόουτς όπως είπε είναι να ξεκουραστεί και να αναρρώσει.

«Βγήκα χθες θετικός στον κορονοϊό. Τώρα πρέπει να ξεκουραστώ και να αναρρώσω. Νιώθω καλά, έχω ελαφρά συμπτώματα», έγραψε στο Instagram o προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Τζον Φαν’τ Σιπ: Θετικός στον κορονοϊό (pic)

Θυμίζουμε πως σήμερα (24/11) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποίησε πως ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Σε καραντίνα 14 ημερών ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ. Βρέθηκε θετικός σε τακτικό έλεγχο COVID-19» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Οι υποχρεώσεις του Ολλανδού τεχνικού με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα με τις δυο διαδοχικές αναμετρήσεις.

Αρχικά η Εθνική ομάδα κέρδισε εκτός έδρας τη Μολδαβία και εν συνεχεία είχαμε το εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σλοβενία.