Μπακασέτας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θέλουμε βελτίωση»

Ο Τάσος Μπακασέτας παραδέχτηκε ότι η Ελλάδα απέτυχε στον όμιλο του Nations League και ότι θέλει δουλειά για να βελτιωθεί.

Μπακασέτας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θέλουμε βελτίωση»

Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει κατά της Σλοβενίας, δεν κατάφερε να την νικήσει και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τάσος Μπακασέτας παραδέχτηκε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της που ήταν η πρώτη θέση, αλλά από την άλλη τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να βελτιώσει την εικόνα του.

«Από τη μεριά μου είμαι πολύ περήφανος για το πώς παίξαμε σε όλη τη διοργάνωση. Μας αδικεί η δεύτερη θέση. Μας μένει μία πικρή γεύση. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα. Δεν πρέπει να ψάξουμε για δικαιολογίες, αλλά να δουλέψουμε στην αποτελεσματικότητα και τότε θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα», ανέφερε ο Μπακασέτας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός απέφυγε να κάνει συγκρίσεις με το παρελθόν λέγοντας: «Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, δεν βοηθούν κανέναν. Έχουμε κάποια στοιχεία καλύτερα. Είμαστε κυρίαρχοι, αλλά έχουμε αδυναμίες που αν δουλέψουμε θα κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Συνεχίζοντας επισήμανε ότι η Εθνική ομάδα είχε στόχο την πρώτη θέση: «Όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου πρέπει να είσαι στο 100%. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Μου αφήνει πείσμα αυτή η διοργάνωση. Στόχος μας ήταν η πρώτη θέση και δεν είμαι ικανοποιημένος. Είναι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί δείχνουμε βελτίωση το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να το βάλουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμο λέγοντας: «Είναι πολύ στενάχωρο που λείπει ο κόσμος και σήμερα σε αυτό το γήπεδο θα μας βοηθούσε πάρα πολύ».