Ελλάδα - Σλοβενία: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού - Οι αλλαγές του Φαν'τ Σιπ

Ευχάριστα τα νέα για την Εθνική ομάδα, καθώς τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές βγήκαν αρνητικά. Αλλαγές σκέφτεται ο Τζον Φαν'τ Σιπ με τη Σλοβενία.

Ελλάδα - Σλοβενία: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού - Οι αλλαγές του Φαν'τ Σιπ

Ανακούφιση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

Από εκεί και πέρα, ο Τζον Φαν'τ Σιπ καταστρώνει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τη Σλοβενία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League, στον οποίο θα κριθεί και η πρωτιά στον 3ο Όμιλο της League C.

Ο Ολλανδός εκλέκτορας προτίθεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα της «γαλανόλευκης» σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μολδαβία.

Ειδικότερα, ο Φαν'τ Σιπ φαίνεται πως σκέφτεται την αντικατάσταση του Παυλίδη (ο οποίος είναι η αλήθεια ότι δεν τα πήγε και τόσο καλά με τη Μολδαβία) με τον Γιακουμάκη, ενώ τη θέση του Μπουχαλάκη ενδέχεται να πάρει ο Κουρμπέλης.

Φυσικά ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο και θα πρέπει να περιμένουμε τη σέντρα του αγώνα προκειμένου να δούμε τις τελικές σκέψεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα κόντρα στη Σλοβενία.