Βασικός ο Χασάν, εκτός ο Ελ Αραμπί

Ο Αχμέντ Χασάν είναι βασικός στο παιχνίδι της Αιγύπτου με αντίπαλο το Τόγκο. Αντίθετα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Μαρόκου με την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία.

Βασικός ο Χασάν, εκτός ο Ελ Αραμπί

Εκτός έδρας κόντρα στο Τόγκο δοκιμάζεται η Αίγυπτος για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών. Ο Αχμέντ Χασάν που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θεωρείται απαραίτητος για την Εθνική ομάδα της πατρίδας του βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

Ο φορ των "ερυθρόλευκων" έχει ξεκινήσει βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Τόγκο με το οποίο θα ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις του με την Αίγυπτο. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο η Αίγυπτος είχε νικήσει εντός έδρας με σκορ 1-0 το Τόγκο.

Την ίδια ώρα υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο έχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το Μαρόκο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία. Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού δεν είναι στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Και την περασμένη Παρασκευή 13 του μηνός ο Ελ Αραμπί ήταν βασικός στη νίκη επί της Κεντρικής Αφρικανικής Δημοκρατίας με σκορ 4-1.