Μολδαβία-Ελλάδα: Επιλέγει Φορτούνη ο Φαν 'τ Σιπ

Με επιθετικούς προσανατολισμούς θα παρατάξει, το βράδυ την Ελλάδα ο Τζον Φαν 'τ Σιπ με τον Κώστα Φορτούνη να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.

Μολδαβία-Ελλάδα: Επιλέγει Φορτούνη ο Φαν 'τ Σιπ

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το βράδυ στο Κισινάου τη Μολδαβία σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον της. Ο Τζον Φαν 'τ Σιπ έχοντας αντιληφθεί τη σημασία της αναμέτρησης έχει αποφασίσει να παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα προκειμένου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάρει τη νίκη.

Το μεγάλο δίλημμα του Ολλανδού προπονητή είχε να κάνει με μία θέση στη μεσαία γραμμή με τον Φορτούνη και τον Μπουχαλάκη να τη διεκδικούν. Τελικά όλα δείχνουν ότι ο Φαν 'τ Σιπ επιλέγει να βάλει τον "Φόρτου".

Συγκεκριμένα η Εθνική ομάδα αναμένεται να ξεκινήσει με 4-2-3-1. Ο Βλαχοδήμος κέρδισε τη "μάχη" με τον Μπάρκα για τον "1". Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μαυρίας με τον Τσιμίκα να ξεκινάει αριστερά. Χατζηδιάκος και Τζαβέλλας θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της Ελλάδας. Κουρμπέλης και Ζέκα θα είναι οι δύο χαφ της Ελλάδας.

Στα άκρα της επίθεσης από τη μία πλευρά θα ξεκινήσει ο Μπακασέτας και από την άλλη ο Λημνιός με τον Φορτούνη να παίζει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Παυλίδης.