Πάει Ριζούπολη το Ελλάδα – Σλοβενία ως… λύση έκτακτης ανάγκης

Γιατί το ματς Ελλάδα – Σλοβενία που… πήγε Τούμπα επιστρέφει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στη Ριζούπολη - Γιατί δεν πάει Καραϊσκάκη, Περιστέρι, ΟΑΚΑ, Νέα Σμύρνη και Τρίπολη.  

Πάει Ριζούπολη το Ελλάδα – Σλοβενία ως… λύση έκτακτης ανάγκης

Ένα ματς που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Ριζούπολη, αποφασίστηκε να γίνει στην Τούμπα και τελικά όλα δείχνουν ότι… επιστρέφει στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», δηλαδή στην αρχική λύση της Ριζούπολης. Ο λόγος για τον αγώνα Ελλάδα – Σλοβενία, στις 18 Νοεμβρίου για το Nations League.

Αρχικά υπήρχε το σενάριο ο αγώνας να διεξαχθεί στο γήπεδο που έγινε και το φιλικό με την Κύπρο, δηλαδή σε αυτό του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Τελικά, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί στην Τούμπα. Φαίνεται όμως πως προέκυψαν ενστάσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, λόγω της επιδημιολογικής επιβάρυνσης που εσχάτως εμφανίζει η Θεσσαλονίκη στον Covid-19.

Έτσι η Ομοσπονδία αναγκάστηκε να αναζητήσει άλλη λύση και πλέον στρέφεται και πάλι στη Ριζούπολη. Βέβαια, επειδή αυτή τη φορά πρόκειται για επίσημο αγώνα, θα χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις στο γήπεδο και να πειστεί η ΟΥΕΦΑ ότι είναι η μόνη λύση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η ΕΠΟ θα ενημερώσει την UEFA ότι σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ και Περιστέρι γίνονται έργα, η Νέα Σμύρνη δεν πληροί τις προϋποθέσεις και η Τρίπολη δεν έχει αεροδρόμιο. Θα παρουσιάσει τη Ριζούπολη ως μοναδική λύση και ελπίζει αύριο να πάρει την οριστική έγκριση της UEFA.