Εθνική Σερβίας: Ο κορονοϊός «χτύπησε» τον Μιλιβόγεβιτς

Πρόβλημα για την εθνική ομάδα της Σερβίας ενόψει Nations League, καθώς ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε μετά τη διενέργεια τεστ ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Εθνική Σερβίας: Ο κορονοϊός «χτύπησε» τον Μιλιβόγεβιτς

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, κατά την παραμονή του στην εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ο 29χρονος διεθνής χαφ βρισκόταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της βαλκανικής χώρας για την αποψινή (12/11) αναμέτρηση (21:45) του Nations League με τη Σκωτία για μία θέση στο Euro του 2021.

Σε διαγνωστικά τεστ που έγιναν την Τρίτη ο Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε θετικός στον νέο ιό, όπως ανακοίνωσε επισήμως η σερβική ομοσπονδία. Ο παίκτης προπονούταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι και την ημέρα που ανιχνεύτηκε θετικός. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό εννοείται ότι αποσύρθηκε από την εθνική και τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του στην πατρίδα του.

H ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Σερβίας ανέφερε τα εξής: «Μετά τα προγραμματισμένα τεστ την Τρίτη, έπειτα από την άφιξη των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας της Σερβίας στη Στάρα Πάζοβα, επιβεβαιώθηκε ότι ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19. Σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα της UEFA, ο Μιλιβόγεβιτς αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο και θα μείνει στη Σερβία σε κατ' οίκον απομόνωση».