Με Σεμέδο η Πορτογαλία 7-0 την Ανδόρα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε ολόκληρο το φιλικό παιχνίδι της Πορτογαλίας με αντίπαλο την Ανδόρα στο οποίο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος επικράτησε με σκορ 7-0.

Με Σεμέδο η Πορτογαλία 7-0 την Ανδόρα

Η ποδοσφαιρική αξία του Ρούμπεν Σεμέδο είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Πορτογάλος στόπερ ξεχειλίζει από ποιότητα και είναι παίκτης που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα.

Με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να σώσει την καριέρα του, η οποία είναι πτωτική πορεία. Ο Σεμέδο επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και παίρνει φανέλα βασικού στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο Φερνάντο Σάντος αρχίζει και εμπιστεύεται τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Πειραιά και τον έβαλε βασικό στο φιλικό παιχνίδι με την Ανδόρα. Ο Σεμέδο, μάλιστα έπαιξε σε όλο το ματς και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα της Πορτογαλίας είχε αρκετά καλή παρουσία. Πολλές φορές βγήκε στην επίθεση και έψαξε το γκολ ειδικά σε στατικές φάσεις.

Σε αυτό το φιλικό παιχνίδι η Πορτογαλία διέσυρε με 7-0 την Ανδρόρα. Ο Πέδρο Νέτο στο 8' έκανε το 1-0 για να σκοράρει στο 29' ο Παουλίνιο και στο 56' ο Σάντσες να "γράψει" το 3-0. Πάλι ο Παουλίνιο στο 61' σκόραρε για το 4-0 και στο 76' έγινε το 5-0 με αυτογκόλ του Εμίλ Γκαρσία. Στο 85' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 6-0 και στο 88' ο Ζοάο Φέλιξ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.