Βάλεμ: «Να συνεχίσουμε την πρόοδο που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο προπονητής της Κύπρου, Γιόχαν Βάλεμ, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την ήττα (2-1) στο φιλικό κόντρα στην Ελλάδα, αλλά στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Βάλεμ: «Να συνεχίσουμε την πρόοδο που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ικανοποιημένος από την βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, όχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Γιόχαν Βάλεμ, μετά την ήττα (2-1) από την Εθνική μας.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από ένα αγώνα που τελικά χάσαμε. Αλλά βλέποντας τη διαφορά του πρώτου από το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μια καλή αντίδραση, κάναμε κάποιες καλές κινήσεις και θεωρώ ότι σιγά – σιγά η ομάδα θα αρχίσει να παίζει με τον τρόπο που θέλω. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος και ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πάντα το χρόνο που θέλεις», είπε αρχικά μετά το παιχνίδι.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για το παιχνίδι του συγκροτήματος που ακολουθεί με αντίπαλο το Λουξεμβούργο το προσεχές Σάββατο (14/11) για το Nations League, απάντησε:

«Ελπίζω να συνεχίσουμε την πρόοδο που δείξαμε στο σημερινό δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε καλό αποτέλεσμα γιατί το έχουν όλοι ανάγκη, ποδοσφαιριστές, κόσμος και Ομοσπονδία».