Τραυματίας και ο Γκόμες στη Λίβερπουλ

Μεγαλώνει η κρίση στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ, αφού τραυματίστηκε και ο αμυντικός Τζο Γκόμες των «κόκκινων» στην προπόνηση της εθνικής Αγγλίας.

Τραυματίας και ο Γκόμες στη Λίβερπουλ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών αμυντικών ποδοσφαιριστών στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ, αφού, πλέον, στην λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Τζο Γκόμες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, ο 23χρονος στόπερ χτύπησε κατά την διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Αγγλίας και άπαντες πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων για να ενημερωθούν για το μέγεθος του προβλήματός του αλλά και το διάστημα της απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο παίκτης θα μείνει εκτός από το αυριανό (12/11) φιλικό ματς κόντρα στην Ιρλανδία, ενώ θα χάσει επίσης και τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας που ακολουθούν απέναντι σε Βέλγιο και Ισλανδία για το Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι στους πρωταθλητές θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης ο «λαβωμένος» Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ενώ ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα.