Γιόχαν Βάλεμ: «Χαρούμενοι που κάνουμε τη δουλειά μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση» (vid, pics)

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, Γιόχαν Βάλεμ μιλώντας για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης (11/11) με αντίπαλο την Ελλάδα, στάθηκε στο γεγονός πως αυτή την δύσκολη περίοδο, παίκτες και προπονητές μπορούν και κάνουν τη δουλειά τους. 

Γιόχαν Βάλεμ: «Χαρούμενοι που κάνουμε τη δουλειά μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση» (vid, pics)

«Είμαστε χαρούμενοι, που μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε κάποια χαρά στον κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Γιόχαν Βάλεμ για το αυριανό (11/11) φιλικό με την Ελλάδα στη Ριζούπολη.

«Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Για εμένα, το αυριανό φιλικό θα με βοηθήσει να δω την πρόοδο της ομάδας μου, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν», πρόσθεσε ο προπονητής της Κύπρου.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Ιωάννης Πίττας δήλωσε:

«Είναι δύσκολες οι συνθήκες όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω της πανδημίας όμως ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο με την Ελλάδα, θα ετοιμαστούμε σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή και θα κάνουμε τα τεστ μας για να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα δύο επίσημα παιχνίδια. Θέλουμε να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα για ψυχολογικούς λόγους και πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθουν αυτά».

Οι Κύπριοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 16:45 θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και από το ΡΙΚ.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο Γρηγόρης Κάστανος που ενσωματώθηκε με την αποστολή στην Αθήνα.

Το φιλικό, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον προπονητή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγώνων που ακολουθούν το Σάββατο εντός έδρας με το Λουξεμβούργο και την Τρίτη εκτός έδρας με το Μαυροβούνιο.

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Ελλάδα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές: Αντρέας Μακρής, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Χάρης Κυριάκου, Βασίλης Παπαφώτης, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Ηλία, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Μαρίνος Τζιωνή, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοϊζος Λοϊζου, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Άλεξ Γκόγκιτς, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Καρώ.