Με Τσιμίκα, Μαυρία και Γιακουμάκη η εθνική ανδρών

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του στην εθνική ομάδα των ανδρών για τα παιχνίδια με την Κύπρο, τη Μολδαβία και την Σλοβενία

Με Τσιμίκα, Μαυρία και Γιακουμάκη η εθνική ανδρών

Την αποστολή της εθνικής ομάδας για τους αγώνες με Κύπρο, Μολδαβία και Σλοβενία ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν'τ Σιπ.

Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψαν, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει των τριών αγώνων που έχει να δώσει.

Το φιλικό με την Κύπρο (11/11) και τους αγώνες με Μολδαβία (15/11), Σλοβενία (18/11) για το Nations League.

Ο επιθετικός της Φένλο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα και ο Ομοσπονδιακός προπονητής του έδωσε την ευκαιρία.

Φυσικά απουσιάζει ο Μπακάκης που έχει προσβληθεί από κορονοϊό και ο τραυματίας Σταφυλίδης, ενώ σταθερά λείπουν οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ολλανδού τεχνικού:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.