Τα «γαλλικά» του Μέσι μετά το διπλό της Αργεντινής στη Βολιβία (vids)

Ένταση επικράτησε μετά το διπλό της Αργεντινής στη Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Λιονέλ Μέσι να ανταλλάσσει «γαλλικά» με παίκτες και προπονητή της αντίπαλης ομάδας!

Τα «γαλλικά» του Μέσι μετά το διπλό της Αργεντινής στη Βολιβία (vids)

Η εθνική Αργεντινής πήρε διπλό στην έδρα της Βολιβίας με σκορ 1-2, βάζοντας στο... σακούλι της το τρίποντο στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. του 2022 στο Κατάρ.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την «Αλμπισελέστε» στη Βολιβία μετά το 2005, καθώς έκτοτε δεν είχε καταφέρει να ξανακερδίσει.

Μετά το τέλος του ματς, πάντως, λίγο έλειψε να σημειωθούν... παρατράγουδα, καθώς επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Μέσι αντάλλαξε κάποια «γαλλικά» τόσο με τον προπονητή της εθνικής Βολιβίας, Λούκας Νάβα, όσο και με τον σκόρερ της Μαρσέλο Μορένο.

Μάλιστα, ο άσος της Μπαρτσελόνα ρωτούσε επανειλημμένα τον Νάβα «τι έγινε, σε όλο το ματς ουρλιάζεις», καθώς οι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Στο αμιγώς αθλητικό κομμάτι, η Βολιβία προηγήθηκε με τον Μορένο στο 24', ωστόσο η Αργεντινή γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη με γκολ των Λαουτάρο Μαρτίνες στο 45' και Χοακίν Κορέα στο 79'.

Δείτε τα highlights του αγώνα: