Μπονούτσι: "Θα έπαιρνε τη Χρυσή Μπάλα ο Λεβαντόφσκι"!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πριν αντιμετωπίσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατά την αναμέτρηση Πολωνίας - Ιταλίας, για το Nations League, τον χαρακτήρισε κορυφαίο στράικερ παγκοσμίως κι ότι θα του άξιζε η «Χρυσή Μπάλα»

Μπονούτσι: "Θα έπαιρνε τη Χρυσή Μπάλα ο Λεβαντόφσκι"!

Το ... καπέλο του έβγαλε ο Λεονάρντο Μπονούτσι λίγες ώρες πριν τη αναμέτρηση της Εθνικής Ιταλίας με την Πολωνία για το Nations League, στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι λέγοντας πως οι «ατσούρι» θ' αντιμετωπίσουν τον κορυφαίο σέντερ φορ του κόσμου κι εκείνον που άξιζε να κατακτήσει τη φετινή «Χρυσή Μπάλα».

Πολωνία και Ιταλία συγκρούονται, το βράδυ της Κυριακής (11/10), στο Γκντανσκ στο πλαίσιο του Nations League και ο Ιταλός στόπερ έπλεξε το εγκώμιο του πλέον επίφοβου αντιπάλου της «σκουάντρ ατσούρα»

«Αυτή τη στιγμή ο Λεβαντόβσκι είναι ο καλύτερος στράικερ του κόσμου, θα είχε κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» αν δεν είχε ακυρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του νικητή. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να τον σταματήσουμε».

Όσο για το τι του είπεο ο συμπαίκτης του στην Γιουβέντους και σημερινός του αντίπαλος Στσέζνι, για το ματς; «Μου είπε ότι θέλουν να νικήσουν, του απάντησα πως και εμείς θέλουμε το ίδιο πράγμα», τόνισε ο 33χρονος οπισθοφύλακας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει του ματς, και πρόσθεσε:

«Περιμένω μία σκληρή μάχη αλλά αυτή η εθνική Ιταλίας είναι καλύτερη σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν. Έχουμε αποκτήσει περισσότερη εμπειρία.

Η Πολωνία έχει παίκτες επιπέδου όπως οι Μίλικ, Λεβαντόβσκι και Κριχόβιακ αλλά εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και να τα πάμε καλά για να επιστρέψουμε στην Ιταλία με τους τρεις πόντους".

Όσον αφορά στο γεγονός πως στις εξέδρες του «Stadion Energa Gdansk» θα βρεθούν γύρω στους 10.000 φιλάθλους, ο έμπειρος μπακ της Γιουβέντους δήλωσε:

«Θα είναι κάτι πολύ ωραίο να δούμε τόσο κόσμο στο γήπεδο, στα γήπεδα της Ιταλίας επιτρέπεται αυτή τη στιγμή ένας μικρός αριθμός θεατών (σ. 1000). Λυπάμαι που υπάρχει αυτή η κατάσταση ελέω του κορονοϊού αλλά χάρη στους κανόνες που έχουν επιβληθεί, μπορούμε και παίζουμε και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει στην παρούσα φάση».