Με κορονοϊό στην Κύπρο παίκτες της Εθνικής Τσεχίας

Τρεις ποδοσφαιριστές της εθνικής Τσεχίας που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο την περασμένη Τετάρτη (7/10) ήταν θετικοί στον κορονοϊό.

Με κορονοϊό στην Κύπρο παίκτες της Εθνικής Τσεχίας

Σα να μην έφτανε για τους Κύπριους η ήττα με 2-0 από το Λουξεμβούργο, που ήταν η τρίτη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο Nations League, ήρθαν και τα… μαντάτα από το Υπουργείο Υγείας με τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό, τρεις ποδοσφαιριστές της εθνικής Τσεχίας που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κύπρο την περασμένη Τετάρτη (7/10) βρέθηκαν θετικοί στην πανδημία και μπήκαν σε καραντίνα.

Οι διεθνείς επρόκειτο να αναχωρούσαν με την υπόλοιπη αποστολή του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος για το Ισραήλ, ενόψει της αυριανής (11/10) αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Nations League.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της εθνικής ομάδας της Κύπρου, η οποία αναμένεται να υποβληθεί και σε νέα τεστ για την πανδημία.

«Τρία άτομα είναι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Τσεχίας που βρίσκονταν στην Κύπρο για αγώνα με την Εθνική Κύπρου και θα αναχωρούσαν για να αγωνιστούν στο Ισραήλ. Έκαναν την εξέταση στο πλαίσιο ελέγχου που γίνεται στις αποστολές των ομάδων από την UEFA», ανέφερε η σχετική ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου.