Αποχωρεί ο Μπάγεβιτς από την εθνική Βοσνίας

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Βοσνίας.

Αποχωρεί ο Μπάγεβιτς από την εθνική Βοσνίας

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Βοσνίας ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μετά τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020, με την ήττα από την Βόρειο Ιρλανδία, αλλά και ενόψει του αυριανού (11/10) αγώνα με αντίπαλο την Ολλανδία για το Nations League, ο 72χρονος προπονητής είπε στους Βόσνιους δημοσιογράφους:

«Ο στόχος είναι να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μετά η εθνική ομάδα θα έχει έναν νέο προπονητή. Θα έχουν πάντα βοήθεια από μένα, αλλά υπάρχουν προπονητές που είναι πολύ φιλόδοξοι που μπορούν να βοηθήσουν την εθνική μας ομάδα στο μέλλον».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε πίεση σε όλους τους αγώνες, ο στόχος υπάρχει πάντα και είπα στους παίκτες ότι πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Το έκαναν την Πέμπτη και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, χάσαμε και είναι δύσκολο για εμάς, αλλά και πάλι, οι παίκτες έδωσαν το καλύτερο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάγεβιτς κάθισε στον πάγκο της Βοσνίας πέρσι τον Δεκέμβρη και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η εθνική μέχρι σήμερα μέτρησε δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Στο Nations League η Βοσνία βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της έπειτα από δύο αναμετρήσεις, με μόλις έναν πόντο στη «συγκομιδή» της.