Πέπε για Σεμέδο: «Παίκτης με ποιότητα»

Ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, Πέπε μίλησε για τον στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Πορτογαλίας.

Πέπε για Σεμέδο: «Παίκτης με ποιότητα»

Στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ισπανία ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε το ντεμπούτο του με το εθνόσημο στο στήθος. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Εθνική ομάδα της χώρας του και στην πατρίδα του είναι από τα βασικά θέματα συζήτησης.

Στη συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας αναφέρθηκε και ο Πέπε. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός με μεγάλη θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης σε συνέντευξη Τύπου μίλησε για τους νέους ποδοσφαιριστές που πήραν ευκαιρία στο παιχνίδι με την Ισπανία.

Ο Πέπε ρωτήθηκε για τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον Ρούμπεν Ντίας και τον Ντομίνγκος Ντουάρτε κι εκείνος απάντησε: «Είμαι χαρούμενο γιατί δείχνει ότι η Πορτογαλία έχει καλούς παίκτες, νέους παίκτες που μπορούν να συμβάλουν στην ομάδα. Είναι παίκτες με ποιότητα. Εξαρτάται στον καθένα μας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να είναι έτοιμος όταν τον επιλέξει ο προπονητής», ανέφερε ο Πέπε.

Στη συνέχεια ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο μίλησε και για τον Covid 19 και κατά πόσο επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές. «Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν σκεφτόμαστε αν θα μολυνθούμε ή όχι. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την Εθνική ομάδα και να τιμήσουμε τη φανέλα», τόνισε χαρακτηριστικά.