Διεθνείς Ολυμπιακού: Στον πάγκο Βινάγκρε, Ελ Αραμπί, βασικός ο Μπα

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Πορτογαλίας με τη Νορβηγία.

Διεθνείς Ολυμπιακού: Στον πάγκο Βινάγκρε, Ελ Αραμπί, βασικός ο Μπα

Αρκετοί είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον Ρέντη αυτές τις ημέρες να έχει αδειάσει. Από τη μία ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση που δικοί του παίκτες είναι διεθνείς, αλλά από την άλλη είναι ένα θέμα, διότι αυτή την περίοδο δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας. Η ομάδα του υποδέχτηκε τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro U21. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε σε αυτό το παιχνίδι δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δεν έπαιξε βασικός σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του.

"Ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον είχε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Μαρόκο και Σενεγάλη. Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονταν στο γήπεδο. Συγκεκριμένα ο Ουσεϊνού Μπα ξεκίνησε βασικός στο κέντρο της άμυνας της Σενεγάλης, αλλά όχι και ο Παπέ Σισέ.

Από την άλλη πλευρά στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού παρά τις προβλέψεις που τον ήθελαν να παίζει βασικός τελικά έμεινε στον πάγκο. Στο μεταξύ στο φιλικό της Τυνησίας με το Σουδάν ο Ντρέγκερ δεν αγωνίστηκε καθόλου.