Εθνική Πορτογαλίας: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού - Αρνητικοί Σεμέδο, Ρονάλντο

Μετά τον Ζοσέ Φόντε, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Αντονί Λόπες της Λυών. Αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ της Εθνικής Πορτογαλίας μεταξύ των οποίων και του Ρούμπεν Σεμέδο.

Εθνική Πορτογαλίας: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού - Αρνητικοί Σεμέδο, Ρονάλντο

Ο Αντονί Λόπες, ο γκολκίπερ της Λυών είναι το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική Πορτογαλίας, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν μετά το κρούσμα του Ζοσέ Φόντε που ανιχνεύτηκε την Τρίτη (6/10) πριν το φιλικό με την Ισπανία.

Ο τερματοφύλακας της Λυών είναι το δεύτερο κρούσμα και αποχώρησε από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας, στην οποία συγκαταλέγεται και ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Με ανακοίνωσή της, η Πορτογαλική Ομοσπονδία ανέφερε πως όλα τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά. Αυτό σημαίνει πως και ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο είναι αρνητικός, όπως επίσης και ο μεγάλος αστέρας της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο πλαίσιο του Nations League, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία την Κυριακή (11/10) και τη Σουηδία την Τετάρτη (14/10).