Το ντεμπούτο του Σεμέδο και η απάντηση για την Μπενφίκα (vids)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει η Μπενφίκα.

Το ντεμπούτο του Σεμέδο και η απάντηση για την Μπενφίκα (vids)

Η βραδιά της 7ης Οκτωβρίου 2020 θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό του Ρούμπεν Σεμέδο. Μία νύχτα πολύ σημαντική για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, αφού έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο 27χρονος στόπερ έπαιξε βασικός στο φιλικό παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ισπανία (0-0) και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Ο Σεμέδο, μάλιστα λίγο έλειψε να καθορίσει και το αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έπειτα από ένα κόρνερ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα στρώθηκε στον Φέλιξ, ο οποίος δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο αυτή η βραδιά είναι η σημαντικότερη της καριέρας του. Μία καριέρα που την είδε να καταρρέει, αλλά την τελευταία διετία έχει αρχίσει και παίρνει ξανά τα πάνω της. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε στο επίκεντρο των media.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες το όνομα του «έπαιζε» καθημερινά στο ρεπορτάζ της Μπενφίκα με τον Ζόρζε Ζέσους να δηλώνει ότι τον θέλει και στη συνέχεια να τονίζει πως και ο παίκτης ήθελε να πάει. Ο Πορτογάλος στόπερ έμεινε στον Ολυμπιακό, αλλά οι συμπατριώτες του δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για όλα όσα έγιναν.

Η απάντηση του Σεμέδο στους Πορτογάλους δημοσιογράφους για τα μεταγραφικά σενάρια ήταν η εξής: «Τώρα σκέφτομαι μόνο την Εθνική ομάδα. Δεν σκέφτομαι καμία ομάδα. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Πορτογαλία. Ήταν όνειρο μου να παίξω στην Εθνική ομάδα και είμαι πολύ ευτυχής που τα κατάφερα και έπαιξα και μάλιστα αυτό έγινε στο Αλβαλάδε. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες», είπε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.