Μανωλάς προς Σιόβα: «Συγχαρητήρια για την ειλικρίνεια»

Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Σιόβα για την εμφάνιση που έκανε με την Εθνική Ελλάδος κόντρα στο Κόσοβο, αλλά και για όσα είπε για τον κεντρικό αμυντικό της Νάπολι

Μανωλάς προς Σιόβα: «Συγχαρητήρια για την ειλικρίνεια»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Κόσοβο για την 2η στροφή του Nations League ήταν ο Δημήτρης Σιόβας. Αρχικά σκόραρε, κάνοντας το 2-0 και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Μανωλά, ο οποίος δεν βρίσκεται στις τελευταίες κλήσεις του Τζον Φαν’τα Σιπ.

Ο στόπερ της Λεγκανές να χαρακτηρίζει τον συνάδελφό του της Νάπολι ως τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει την καλύτερη χημεία με τον Σβάρνα και πως ο αμυντικός της ΑΕΚ θα γινόταν ακόμα καλύτερος δίπλα στον έμπειρο στόπερ της Νάπολι.

Ο Κώστας Μανωλάς, απάντησε λίγες ημέρες αργότερα και ευχαρίστησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο. «Συγχαρητήρια αδερφέ μου. Για το γκολ σου αλλά και για την ειλικρίνειά σου», ήταν το μήνυμα του κεντρικού αμυντικού των «παρτενοπέι».