Εθνικής Αγγλίας: Φόντεν και Γκρίνγουντ έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο και αποκλείστηκαν

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, απέκλεισε από την αποστολή τους Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ, επειδή αμφότεροι κάλεσαν κοπέλες στο ξενοδοχείο που βρισκόταν η ομάδα και παραβίασαν το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.

Εθνικής Αγγλίας: Φόντεν και Γκρίνγουντ έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο και αποκλείστηκαν

Σα να μην έφτανε στην εθνική Αγγλίας η υπόθεση με τα… καμώματα του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις αναμετρήσεις των «λιονταριών» στο Nations League, ένα νέο θέμα προέκυψε στις τάξεις της εθνικής.

Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ αποφάσισαν να γιορτάσουν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ισλανδία (σ.ο Φόντεν ως βασικός και ο Γκρίνγουντ ερχόμενος από τον πάγκο), φέρνοντας γυναίκες στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή.

Το ισλανδικό «DV» όμως, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασαν οι κοπέλες στο διαδίκτυο και σήμερα (7/9) όταν ενημερώθηκε για το σχετικό θέμα ο εκλέκτορας της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δεν τους άφησε να προπονηθούν και τους έστειλε… σπίτι τους! Άλλωστε, μέσα σ’ όλα οι δύο διεθνείς παραβίασαν και το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.

Σημειώνεται πως ο 20χρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φόντεν, μόλις πριν από δύο χρόνια έγινε πατέρας, ενώ ο 18χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, χώρισε τον περασμένο Απρίλη με τη σύντροφό του και μοντέλο, Χάριετ Ρόμπσον.

«Δύο από τους παίκτες παραβίασαν τον κανονισμό για τον κορονοϊό. Έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση άμεσα και αμφότεροι δεν θα έχουν καμία επαφή με την υπόλοιπη ομάδα, ούτε φυσικά θα προπονηθούν. Και οι δύο θα επιστρέψουν στην Αγγλία ξεχωριστά. Υπήρξαν αφελείς. Αναγνωρίζω τη νεαρή ηλικία τους, αλλά όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει μια πανδημία και πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα από κάθε ηλικιακό γκρουπ για να είμαστε όλοι ασφαλείς», είπε ο Σάουθγκεϊτ.