Τι είπε ο Σιόβας για Μανωλά, Σβάρνα και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής

Ο Δημήτρης Σιόβας ήταν ένα από τα πρόσωπα της Εθνικής στην εκτός έδρας νίκη το βράδυ της Κυριακής. Ο διεθνής αμυντικός μετά το τέλος του αγώνα με το Κόσοβο, μίλησε για το πρώτο του τέρμα με τη «γαλανόλευκη» αλλά και την επιστροφή των Μανωλά, Παπασταθόπουλου.

Τι είπε ο Σιόβας για Μανωλά, Σβάρνα και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής

Ο Σιόβας τόνισε αρχικά στην κάμερα του OPEN TV για το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Εθνικής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αλλά και επειδή στο προηγούμενο αγώνα έχασα μια εύκολη φάση, αυτή τη φορά λυτρώθηκα και χάρισα τη νίκη στην ομάδα. Ήταν περίπου ίδια φάση στη Σλοβενία, έτσι δουλεύουμε τα κόρνερ, δίστασα γιατί περίμενα να βγει ο τερματοφύλακας. Επίσης δεν έβλεπα και την μπάλα, έβαλα το πόδι και πήγε έτσι όπως πήγε. Τώρα ήμουν πιο συγκεντρωμένος έκανα το κοντρόλ και έγινε ό,τι έγινε».

Κόσοβο-Ελλάδα: Ο Σιόβας κάνει το 2-0 για την Εθνική ομάδα (vid)

Για την νέα εποχή της Εθνικής είπε: «Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, έμεινε ένας κορμός με αυτόν τον προπονητή. Χρειαζόμαστε κι άλλους έμπειρους, όπως εγώ βοηθάω τους μικρούς έτσι και άλλοι έμπειροι, να γυρίσουν και άλλοι να βοηθήσουν στο μέλλον τα νεαρά παιδιά».

Σε ερώτηση αν αναφέρεται σε παίκτες όπως ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος τόνισε: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, ξέρουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι. Κι αυτοί άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία, μην νομίζετε ότι δεν είναι εδώ γιατί δεν τους θέλει ο προπονητής. Να έρθουν να βοηθήσουν τα νέα παιδιά κι εγώ αυτό κάνω, παίζω δεν παίζω βοηθάω. Κι εγώ όταν ήρθα στην Εθνική πιτσιρικάς το 2014 στην Βραζιλία, με είχαν αγκαλιάσει οι έμπειροι. Αυτό κάνω κι εγώ τώρα. Οι άλλοι έμπειροι παίκτες θα δώσουν και μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, η Ομοσπονδία ξέρει. Ο Μανωλάς είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Σβάρνας έπαιξε καλά, κι εγώ με τον Σβάρνα δεν είχαμε και την καλύτερη χημεία. Όταν έχεις έναν καλό παίκτη είναι καλύτερο. Και ο Σβάρνας που έχει μέλλον αν έχει δίπλα του τον Μανωλά θα γίνει καλύτερος».

Κόσοβο-Ελλάδα 1-2: Τα έκανε δύσκολα ο Μπάρκας, αλλά έκανε το διπλό (Highlights)

Όσον αφορά τι κρατάει από τον αγώνα με το Κόσοβο είπε: «Μόνο τη νίκη κρατάω, βάσει του αντιπάλου δεν ήταν δυνατή ομάδα, δεν παίξαμε και τόσο καλά. Μην μας ξεγελάει το σκορ, βάλαμε δύο γκολ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».