Κρούσμα κορονοϊού στην Eθνική ομάδα: Θετικός ο Τσιμίκας

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Σλοβενία λόγω πυρετού και ακολουθείται ήδη το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Κρούσμα κορονοϊού στην Eθνική ομάδα: Θετικός ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας είχε απουσιάσει από το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σλοβενία, αφού ήταν εμπύρετος και είχε μείνει στο ξενοδοχείο. Τελικά όπως έγινε γνωστό ο μπακ της Λίβερπουλ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ακολουθείται ήδη το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα και είχε απομονωθεί τις τελευταίες 36 ώρες για προληπτικούς λόγους από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, αποχωρεί αύριο το πρωί από την αποστολή, ενώ η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας συνεχίζεται.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σήμερα σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο πριν από την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο».