Σλοβενία-Ελλάδα: Με δέκατα στο ξενοδοχείο ο Τσιμίκας - Έμεινε εκτός αποστολής!

Η Ελλάδα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (3/9) στο Nations League απέναντι στη Σλοβενία και οι έντεκα του Τζον Φαν'τ Σιπ έγιναν γνωστοί. Εκτός αποστολής ο Κώστας Τσιμίκας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έμεινε στο ξενοδοχείο γιατι είχε δέκατα!

Σλοβενία-Ελλάδα: Με δέκατα στο ξενοδοχείο ο Τσιμίκας - Έμεινε εκτός αποστολής!

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει απόψε (3/9, 21:45) στη Λιουμπλιάνα τη Σλοβενία για την 1η αγωνιστική Nations League. Η νέα ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ κάνει πρεμιέρα με τον Ολλανδό να προχωράει σε ακόμα μια ενδεκάδα (όπως μας είχε συνηθίσει στα προκριματικά του Euro) με εκπλήξεις.

Το Fosonline.gr είχε ενημερώσει νωρίτερα πως ο ομοσπδονιακός τεχνικός επέλεξε τον Γιαννούλη αντί του Κώστα Τσιμίκα της Λίβερπουλ στο αριστερό άκρο ενώ ντεμπούτο με το εθνόσημο σε επίσημο ματς κάνει ο Σβάρνας.

Ο αριστερός μπακ των «ρεντς» έμεινε εκτός αποστολής με πληροφορίες να κάνουν λόγο για δέκατα και οι άνθρωποι της εθνικής θέλησαν να τον προφυλάξουν. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Λαμπρόπουλος που έχει φαρυγγίτιδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι είχαν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού την Τρίτη (1/9) και τα αποτελέσματα και για τους δύο ήταν αρνητικά.

Σλοβενία - Ελλάδα: Η ενδεκάδα του Φαν'τ Σιπ κρύβει μια έκπληξη

Δείτε την ενδεκάδα με σύστημα 4-3-2-1: Μπάρκα - Μπακάκη, Σβάρνα, Σιόβα, Γιαννούλη - Ζέκα, Κουρμπέλη - Μάνταλο, Μπακασέτα, Λημνιό - Παυλίδη.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Διούδης, Πασχαλάκης, Σταφυλίδης, Μιχαηλίδης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Κουλούρης, Φορτούνης, Φούντας, Ρότα, Κυριακόπουλος και Τζόλης.