Εμπνευσμένη από την Αναγέννηση η νέα φανέλα της Εθνικής Ιταλίας!

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας παρουσίασε τη νέα εμφάνιση που θα φορούν οι διεθνείς στα φετινά παιχνίδια, υπερτονίζοντας το γεγονός ότι η σχεδίασή της βασίστηκε στις ιδέες και τις αρχές της αναγεννησιακής περιόδου.

Εμπνευσμένη από την Αναγέννηση η νέα φανέλα της Εθνικής Ιταλίας!

Έμπνευση από την αναπτυξιακή περίοδο της Αναγέννησης έλκει η σχεδίαση της νέας φανέλας της Εθνικής Ιταλίας, η οποία είδε σήμερα (31/8) την παρουσίαση της καινούργιας εμφάνισης με τη φιλοδοξία ενός μέλλοντος γεμάτου νικών.

«Η φανέλα της εθνικής ομάδας αντιπροσωπεύει το πάθος και την επιθυμία εκατομμυρίων οπαδών για τη νίκη, φορώντας τη είναι ένα μοναδικό συναίσθημα, μια υπερηφάνεια και μια αίσθηση ευθύνης που μας ωθεί να δίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο αρχηγός της «Σκουάντρα Ατζούρα», Τζόρτζιο Κιελίνι και πρόσθεσε:

«Ο πλούτος της σημασίας και των αξιών του παρελθόντος, σε συνδυασμό με την ομορφιά του προϊόντος, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, το κάνουν τέλειο για να ντύσουμε τη φιλοδοξία μας και τα όνειρα των φιλάθλων μας».

Η Puma είναι η κατασκευάστρια εταιρεία της φανέλας και όπως ενημερώνει στην ιστοσελίδα της η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία «γιορτάζει το μεγαλείο του παρελθόντος των ''ατζούρι'', συνδυάζοντας την κλασική ταυτότητα με μια μοντέρνα σχεδίαση. Το παραδοσιακό μπλε της εμφάνισης υποδηλώνει την αναγέννηση της ιταλικής ομάδας, με επικεφαλής μια συναρπαστική νέα γενιά παικτών».

Και καταλήγει: «Εμπνευσμένη από την εποχή που επηρέασε αποφασιστικά την κουλτούρα της τέχνης και της αρχιτεκτονικής, η νέα εμφάνιση ερμηνεύει εκ νέου τα κλασικά αναγεννησιακά μοτίβα σε ένα μοντέρνο γεωμετρικό γραφικό, ενσωματωμένο στο μπλε της φανέλας, που γιορτάζει την ιταλική επιρροή στον παγκόσμιο πολιτισμό και στο ίδιο το ποδόσφαιρο».