Στην Εθνική Αγγλίας για πρώτη φορά ο Τζακ Γκρίλις

Ο μέσος της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Αγγλίας, στη θέση του τραυματία Μάρκους Ράσφορντ

Στην Εθνική Αγγλίας για πρώτη φορά ο Τζακ Γκρίλις

Ο μέσος της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Αγγλίας την Δευτέρα, ως αντικαταστάτης του τραυματία, Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Γκρίλις δεν βρέθηκε στις αρχικές κλήσεις του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, παρότι βοήθησε τα μέγιστα τους «χωριάτες» ν΄ αποφύγουν τον υποβιβασμό, πετυχαίνοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ την περασμένη σεζόν.

Ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, αποκλείστηκε από την αποστολή, καθώς εξακολουθεί ν΄ αναρρώνει από τραυματισμό στον αστράγαλο.

«Προσπάθησα πάρα πολύ, αλλά πρέπει να εστιάσω για να ξεκινήσω τη νέα σεζόν όσο πιο δυνατά μπορώ, τόσο με την ομάδα μου, όσο και με την Εθνική.

Ποτέ δεν θέλησα να απογοητεύσω την Εθνική, αλλά αυτές οι αναμετρήσεις (σ. Nations League) ήρθαν κάπως πιο σύντομα για μένα» έγραψε στο Twitter ο Ράσφορντ.

«Χωρίς τους Ράσφορντ και Γουίνκς και μετά τις κλήσεις των Κόουντι και Μέιτλαντ-Νάιλς, ο προπονητής της Αγγλίας θα ξεκινήσει την προετοιμασία με μία ομάδα 24 παικτών» αναφέρει η ανακοίνωση της FA.

Τα «Τρία Λιοντάρια» θα ταξιδέψουν στο Ρέϊκιαβικ για να παίξουν με την Ισλανδία στο εναρκτήριο ματς του ομίλου του UEFA Nations League το ερχόμενο Σάββατο (5/09), πριν αντιμετωπίσουν την Δανία στην Κοπεγχάγη, τρεις ημέρες αργότερα.