Κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου για πρώτη φορά ο γιος του Σίνισα Γκόγκιτς, Αλέξανδρος

Ο γιος του Σίνισα Γκόγκιτς, Αλέξανδρος, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Κύπρου για τους αγώνες με το Αζερμπαϊτζάν και το Μαυροβούνιο.

Κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου για πρώτη φορά ο γιος του Σίνισα Γκόγκιτς, Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Γκόγκιτς, ο γιος του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού Σίνισα Γκόγκιτς, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Χιμπέρνιαν, έμαθε πως το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, με αποτέλεσμα να χαρεί γι' αυτή την πρώτη κλήση (σε επίπεδο ανδρών) και να δεχθεί τα συγχαρητήρια της Χιμπέρνιαν.

Ο Αλέξανδρος Γκόγκιτς που έκανε περήφανο τον Σίνισα, μετακόμισε στη Χιμπέρνιαν μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Χάμιλτον και μετά από πέντε αγωνιστικές στη Scottish Premier League βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τη Ρέιντζερς με 13 βαθμούς από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Οι εμφανίσεις του σε συλλογικό επίπεδο δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ιθύνοντες της Εθνικής Κύπρου και τον κάλεσαν για τους αγώνες με Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο του Nations League, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να δηλώνει περήφανος για το επίτευγμά του.