Επίσημο: Ο Γρηγόρης Γεωργάτος στέλεχος των Εθνικών ομάδων

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος θα βρίσκεται στο τιμ των προπονητών με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων.

Επίσημο: Ο Γρηγόρης Γεωργάτος στέλεχος των Εθνικών ομάδων

Επίσημα πλέον στέλεχος των Εθνικών ομάδων είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Γεωργάτος: Αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική Ομάδα

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αλλά και στέλεχος των «ερυθρόλευκων» πριν λίγα χρόνια, θα βρίσκεται στο τιμ των προπονητών με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Επικύρωσε το πρακτικό της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων με το οποίο γνωστοποιούνται οι νέες συμβάσεις των προπονητών/γυμναστών των Εθνικών Ομάδων κ.κ. Φ.Κατεργιαννάκη, Ν.Κεχαγιά, Ν.Καρύδα, Κ.Καμπόλη, Α.Θέου, Α.Χατζόπουλου, Γ.Κυριαζή,Α.Κατικαρίδη, Δ.Μπατσίλα, Γ.Παπακώστα, Α.Φαλίδα, Ι.Ζιάβα, Ν.Γιαλεσάκη, Δ.Γκούμα.

Στο τιμ των προπονητών των Εθνικών Ομάδων εντάσσεται και ο Γρηγόρης Γεωργάτος με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων».

Η επιλογή του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού ήρθε έπειτα από εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής, Κώστα Κωνσταντινίδη, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.