Μαυρογενίδης: «Είμαστε αισιόδοξοι, να το ευχαριστηθούμε στο γήπεδο!»

O προπονητής της Κ17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, δήλωσε αισιόδοξος ενόψει του μεγάλου τελικού της Τετάρτης (1/7, 18.45) στο ΔΑΚ Λαμίας με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το σχόλιο του κόουτς των «ασπρόμαυρων» Αποστόλη Βασιλείου.

Μαυρογενίδης: «Είμαστε αισιόδοξοι, να το ευχαριστηθούμε στο γήπεδο!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Κ17 του Ολυμπιακού, Δημήτρη Μαυρογενίδη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αφού θα πραγματοποιηθεί μετά από μεγάλη αγωνιστική αποχή και εν μέσω μιας πρωτόγνωρης πραγματικότητας.

Και οι δύο ομάδες εκπροσωπούν όλα τα παιδιά των ομάδων και από τους δύο ομίλους. Και αυτών δηλαδή που συνέχισαν να προπονούνται κατά τη διάρκεια της αποχής αλλά και εκείνων που αναγκαστικά σταμάτησαν.

Είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να το ευχαριστηθούμε».

Ο δε τεχνικός της Κ17 του ΠΑΟΚ, Αποστόλης Βασιλείου είπε:

«Eίμαστε χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώσαμε.

Βρισκόμαστε στο κλείσιμο μιας ιδιαίτερης χρονιάς.

Μιας χρονιάς ελκυστικού ποδοσφαίρου, ως συνέχεια της πολυετούς εκπαίδευσης και προετοιμασίας των παιδιών για να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, πάντα εναρμονισμένοι με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, λοιπόν, η συμμετοχή σε έναν ακόμα τελικό, αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών. Εύχομαι στους παίκτες και των δύο ομάδων υγεία και να συνεχίσουν να ονειρεύονται!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας