Αρνητική η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ για φιλάθλους στα ματς της Super League

«Όχι» ήταν η απάντηση της υγειονομικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. στο αίτημα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για παρουσία κόσμου στα εναπομείναντα ματς της Σούπερ Λίγκας 

Αρνητική η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ για φιλάθλους στα ματς της Super League

«Απαγορευτικό» σήκωσε η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ στο αίτημα των ομάδων της Super League για παρουσία κόσμου στα («κεκλεισμένων των θυρών», λόγω της πανδημίας, του κορονοϊού) γήπεδα της χώρας, στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και των playouts.

Οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας είχαν εισηγηθεί - ομόφωνα μάλιστα - στην υγειονομική επιτροπή την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, στο 20% της συνολικής χωρητικότητα των γηπέδων, αλλά με ανώτατο όριο των 8.000 φιλάθλων.

Εντούτοις η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ ήταν αρνητική και δεν έκανε δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας αρχής, επομένως δεν θα υπάρξει κόσμος στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και των playouts.

Η Super League ομόφωνα εισηγήθηκε την παρουσία φιλάθλων, απέστειλε πολυσέλιδο υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις, στήριξε με κάθε τρόπο θεσμικά την εισήγησή της, αλλά δεν εισακούστηκε και τώρα το ερώτημα είναι αν η απόφαση αυτή, αποτελεί πρόκριμα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο...