Φορτούνης-Γιαννακόπουλος συμπαίκτες σε φιλανθρωπικό ματς

Σπουδαίοι άσοι όπως οι Κώστας Φορτούνης, Αντώνης Νικοπολίδης και Στέλιος Γιαννακόπουλος έδωσαν το "παρών" στο στάδιο Τρικάλων, όπου διεξήχθη την Τρίτη (23/5) ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τους Φίλους Κυργιάκου για την ενίσχυση της 12χρονης Κωνσταντίνας.

Φορτούνης-Γιαννακόπουλος συμπαίκτες σε φιλανθρωπικό ματς

Το δημοτικό στάδιο Τρικάλων γέμισε από ποδοσφαιρικά αστέρια του παρόντος και του παρελθόντος το βράδυ της Τρίτης (23/5), ενώ δυναμικό "παρών" στις εξέδρες έδωσαν και περισσότεροι από 2.000 φίλοι του αθλήματος, με άπαντες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για ενίσχυση της μικρής Κωνσταντίνας.

Το αγωνιστικό σκέλος του φιλικού που ακολούθησε ανάμεσα στον τοπικό ΑΟ Τρίκαλα και τους Φίλους Κυργιάκου λίγη σημασία είχε (επικράτησαν 2-1 οι "κυανέρυθροι"), αφού η συνάντηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικογένεια της άτυχης 12χρονης, η οποία πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και αγωνίστηκαν στο ματς μεταξύ άλλων ο νυν άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, αλλά και πολλοί άσοι του πρόσφατου παρελθόντος όπως οι "ερυθρόλευκοι" Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης, όπως επίσης και οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Άγγελος Μπασινάς και φυσικά ο Σωτήρης Κυργιάκος.