Ηρακλής: Εγγύηση η παρουσία του Μπαξεβάνου

Ο Ηρακλής πέτυχε το στόχο της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ κάνοντας τη διαδικασία των πλέι οφ να φαίνεται τόσο εύκολη, ενώ πραγματικά δεν ήταν.

Ηρακλής: Εγγύηση η παρουσία του Μπαξεβάνου

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος εκμεταλλεύτηκε το χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη των αγώνων κατάταξης, δούλεψε σκληρά με τους παίκτες του, τους «έφτιαξε» ψυχολογικά, βρήκε ρόλους για τον καθένα και χημεία συνολικά και η ομάδα του μπήκε με το «μαχαίρι στο στόμα», αποφασισμένη να υλοποιήσει το στόχο της. Πολλοί θεωρούν ότι το πρόγραμμα ήταν βολικό με τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, όμως τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν ο Ηρακλής έκανε γκέλα στο Καυτανζόγλειο. Η αγωνιστική του υπεροχή, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρη και με τις τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες, έβαλε τέλος στην υπόθεση του προβιβασμού.

Ο 47χρονος τεχνικός από τα Γιαννιτσά αποτελεί εγγύηση και για τη νέα σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ, την οποία νιώθει σαν το… σπίτι του! Ο προπονητής του Ηρακλή δεν έχει συμφωνήσει ακόμη για τη νέα περίοδο, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα συνεχίσει στον κυανόλευκο πάγκο, μετά την επιτυχία που κατέγραψε. Η εμπειρία του κυρίως με τον Κισσαμικό και τον Παναιγιάλειο (έχει δουλέψει στην κατηγορία και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Αναγέννηση Επανομής), είναι το πιο δυνατό χαρτί για τον Ηρακλή, που θέλει μέσα σε δύο σεζόν να έχει ολοκληρώσει το στόχο της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα. Ο βασικός κορμός είναι έτοιμος, είναι δεδομένο πως θα μείνουν στην ομάδα 13-14 ποδοσφαιριστές και με ποιοτικές επιλεκτικές προσθήκες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει με υψηλούς στόχους για έναν ακόμη άθλο.

Άλλωστε και ο Σπύρος Μπαξεβάνος θέλει να πανηγυρίσει μία άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.