Στο μυαλό του Βέρντε η επιστροφή σε Ιταλία ή Ισπανία!

Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, σε συνέντευξη του σε μέσο της πατρίδας του δεν απέκλεισε τον επαναπατρισμό του ή την επάνοδο στην Ισπανία στο μέλλον.

Στο μυαλό του Βέρντε η επιστροφή σε Ιταλία ή Ισπανία!

Δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί εκ νέου, στο μέλλον, ο Ντανιέλε Βέρντε μιλώντας στην ιστοσελίδα «Τuttomercato», ενώ παραδέχθηκε ότι δεν δεν αποκλείει να βρεθεί ξανά σε ομάδα της Ισπανίας όπου έχει προϋπηρεσία:

Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ (και πρώην της Ρεάλ Βαγιαδολίδ) είπε σχετικά με το μέλλον του:

«Ελπίζω να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έπειτα το όνειρό μου είναι να επιστρέψω και να αγωνιστώ στην Ισπανία. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες και για να το πετύχεις πρέπει να δουλέψεις. Πέρα από το ποδόσφαιρο, οι Ισπανοί είναι σαν εμάς τους Ιταλούς, και αγαπώ τη ζωή εκεί από τότε που ήμουν παιδί. Βέβαια θα επέστρεφα και στην Ιταλία. Δεν θα απέρριπτα μια καλή πρόταση».

Επίσης αναφέρθηκε στην επανέναρξη της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και στους στόχους της ΑΕΚ για τη 2η θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Απομένουν 12 ματς σε πλέι οφ και Κύπελλο. Στοχεύουμε να βγούμε στο Champions League και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού στο Κύπελλο όπου έχουμε τη ρεβάνς έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι»

Έπειτα μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος υπογραμμίζοντας: «Έχω δει ότι τα πρώτα παιχνίδια θα τα παίξουμε στις 21:30. Εδώ είναι πιο ζεστός ο καιρός σε σχέση με την Ιταλία, ήδη έπιασε 33 με 35 βαθμούς. Θα παίξουμε δίτερμα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της προπόνησης για να μπούμε σε ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα. Η προετοιμασία είναι σαν αυτή του καλοκαιριού, αλλά πνευματικά αλλάζει γιατί δεν είχαμε σταματήσει επειδή ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό» και πρόσθεσε για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει παρουσία κόσμου στις εξέδρες: «Δεν δέχομαι το ποδόσφαιρο έτσι. Δεν θα είμαι σε θέση ούτε να πανηγυρίσω τα γκολ».

Στη συνέχεια ο Βέρντε αναφέρθηκε και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Δεν είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα, θα πρέπει να αλλάξουν μυαλά αρκετοί άνθρωποι. Πρέπει να βελτιωθούν πολύ και δουλεύουν πάνω σε αυτό. Ωστόσο έχουν κανόνες, υπάρχουν αρκετοί οπαδοί και σημαντικές ομάδες. Οι τρεις-τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν παίκτες επιπέδου».

Καρέρα όπως ...Κόντε!

Τέλος ο ο Βέρντε, αναφέρθηκε για τη σκληρή δουλειά που γίνεται με τον Μάσιμο Καρέρα εξύμνησε τον συμπατριώτη του προπονητή συγκρίνοντας τον με τον Αντόνιο Κόντε: «Δεν το... εύχομαι σε κανέναν (σ.σ. γέλια)! Όχι, είναι πραγματικά εξαιρετικός, οι μέθοδοί του θυμίζουν τον Κόντε, με τον οποίο έχει δουλέψει. Αυτός ξέρει. Μου αρέσει να τρέχω χωρίς την μπάλα. Φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι κάτι που αποδίδει».