Και προπονητής ο Ανδρούτσος! (vid)

O Θανάσης Ανδρούτσος προπόνησε την Κ10 του Ολυμπιακού.

Και προπονητής ο Ανδρούτσος! (vid)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε προ ημερών τους ποδοσφαιριστές της Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη της προπόνησης τους στο Ρέντη.

Με την είσοδο τους στο γήπεδο αντίκρισαν τον Θανάση Ανδρούτσο και ενημερώθηκαν από τον προπονητή τους Κώστα Σοφιανό ότι θα τους προπονήσει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πρώην άσος της Ακαδημίας!

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησε από την Σχολή Ρέντη και γρήγορα πριν κλείσει τα 10 του χρόνια πέρασε στην Ακαδημία, έφτασε έως την Κ-20, με την οποία κατέκτησε 3 συνεχή Πρωταθλήματα Κ-20, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και εδώ και δυο χρόνια είναι μέλος της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, με την οποία έχει στεφτεί επίσης Πρωταθλητής Ελλάδος.

Στην πορεία του στην πρώτη ομάδα έχει αγωνιστεί στο UEFA Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα και έχει φορέσει την φανέλα της σε 48 παιχνίδια σ' όλες τις διοργανώσεις. Έζησε πολλά στην Ακαδημία, ζει το όνειρο του στην πρώτη ομάδα και έφτασε η ώρα να μιλήσει για την πορεία του στους συναδέλφους του και να τους δείξει το δρόμο.

Τα παιδιά της Κ-10 τον υποδέχτηκαν θερμά και η προπόνηση άρχισε. Η προπόνηση είχε σχεδιαστεί την προηγούμενη ημέρα σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Νίκο Τοπολιάτη και ότι σχεδιάστηκε βγήκε στο γήπεδο. Ο Θανάσης στην αρχή ήταν αγχωμένος, αλλά έχοντας και την συμπαράσταση του Δημήτρη Νικολάου, που παρακολουθούσε στην πόρτα του γηπέδου, πήρε... θάρρος και διαπίστωσε πως η ομάδα του μπορεί να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Η προπόνηση τελείωσε και τα παιδιά «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Έμαθαν πολλά για την πορεία του, τα όνειρα του, την πρώτη του προπόνηση στη μεγάλη ομάδα, την πρώτη του προετοιμασία... Ήταν αναμφίβολα ένα μάθημα ποδοσφαίρου αλλά και ένα μάθημα ζωής. «Όποιος πιστεύει στον εαυτό του, δουλεύει και ακούει τους προπονητές του, κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του», λέει ο Θανάσης Ανδρούτσος και δεν έχει άδικο...

Τα παιδιά απέκτησαν ένα φίλο, ένα ίνδαλμα, ένα παράδειγμα. Είδαν μέσα σε μια ώρα ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού φτιάχνει Πρωταθλητές που κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα! Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά έχει χαρτογραφηθεί!